U kan tot 18h bestellen voor levering of ophaling op de volgende dag.
Krokusverlof: van zaterdag 18/02 tot en met 24/02, zaterdag 25/02 zijn wij terug open voor afhalingen en leveringen.

Molen en Bakkerijmuseum

De erfgoedcel van Dijk92 is sinds kort betrokken bij de inventarisatie van al die objecten. “Van elk object komt er een professionele foto en een beschrijving”, zegt Veerle van de erfgoedcel. “Dat doet we samen in overleg met de familie Mariman en met vrijwilligers André Delcart en fotograaf Achiel Triempont. André had al eerder onderzoek gedaan naar de geschiedenis van de molen. Hij schreef ook al een aantal publicaties over culinair erfgoed.” André: “Deze collectie is een klein pareltje. Hier waait authenticiteit.” Stijn Mariman is natuurlijk ook begaan het werk van zijn voorouders: “Na de inventarisatie is het de bedoeling om tot een betere, meer overzichtelijke museumopstelling te komen. De weg daarheen is nog lang, maar je bent alvast uitgenodigd om mee getuige te zijn van het proces.”