U kan tot 21h bestellen voor levering of ophaling op de volgende dag.

Tearoom blijft ook na 1 juli gesloten

Update: vanaf 6 augustus kan u terug komen ontbijten! Meer info …

 

Beste klanten,

Na lang wikken en wegen hebben wij de beslissing genomen:

Wij openen de tearoom nog niet.

Bij ons staat gezelligheid en goede prijs/kwaliteit centraal in onze bedrijfsfilosofie. Gezelligheid staat onder druk door de mondmaskers en het niet mogen circuleren tussen de tafels (om een babbeltje te slaan, of gewoon naar het buffet te gaan…) ook het aantal regels is niet meer te overzien waar ook stress uit voort komt. Komt daar nog bij dat we een ouder publiek (de grootste risicogroep) hebben . We mogen er niet aan denken moest iemand bij ons besmet geraken.
Het onmogelijk maken op een gezellige smakelijk manier een ontbijtbuffet te organiseren heeft bij ons zeker de doorslag gegeven.

Dit alles zorgt ervoor dat we nog even gesloten blijven.

Uiteraard blijft de winkel gewoon open en blijven we aan huis leveren, alle ontbijtbonnen blijven geldig. Indien gewenst kan u ook steeds u ontbijtbon omruilen in een heerlijke ontbijtmand, af te halen of te laten leveren.

Bedankt voor jullie begrip,
Stay Safe,

Oud Huys Mariman